Oldalak

2017. március 21., kedd

Néhány jótanács az egészség megőrzéséhez


Interneten kaptam. Továbbítom.

Egy  neurológus orvos azt mondta, hogy ez a levél, ha eljut legalább  100 címre, szinte biztos, hogy legalább egy életet megment. Én is  beálltam  sorba, hogy eljusson 100 emberhez.

 Vörösbor  fogyasztása kifejezetten mérsékli az érelmeszesedés  kialakulását. 

 Naponta  egy pohárnyi, 1,5-2 dl bor kb. 15%-kal csökkenti a  szívinfarktus rizikóját.
 A borban lévő anyagok  csökkentik az inzulinrezisztenciát, kedvező hatással  vannak az anyagcserére, csökkentik a pulzust és a szívet.  Jó energetikai állapotba hozzák.
 Ugyanakkor ennek a  mennyiségnek nincs kimutatható máj- és idegkárosító  hatása és nem okoz függőséget sem.
 A pálinka  alkoholtartalma 40-50% körüli, hazánkban a reggeli fél  kupica, illetve az étkezések előtti, aperitifként való  fogyasztása terjedt el, mely nem túl kedvező élettani  szempontból. Az üres gyomorra ivott pálinka,  bár étvágygerjesztő hatású, károsan hat a  gyomorra.

A tömény italok fogyasztásának ideális  ideje étkezés után van. Ekkor felszívódásuk, hatásuk  mértéke csökken ugyan, de a szervezet  ilyenkor emésztést serkentő szerként hasznosítja.  Fertőtlenítő hatása miatt a pálinka megfázás esetén is  jól jöhet.

Népi gyógymódok köhögés és rekedtség  ellen az ágyas pálinkák különféle formáit és a mézes  pálinkát javasolják. A pálinka önmagában jó a magas  vérnyomás ellen. A foghagymás pálinka valóságos  varázsszer.

Az alkoholok ételek melletti  alkalmazása során azt találták, hogy mind  a vörösboros,  mind a sörös pácolás hat órán keresztül a káros  vegyületek megjelenését 90 százalékban megakadályozta.  A harmadik rákkeltő anyag kifejlődését a sör már négy  óra alatt olyan mértékben csökkentette, mint a vörösbor  hat órai pácolás végére! A kutatók úgy gondolják, hogy a  sörben és a borban lévő természetes cukrok gátolják a  húsban lévő, vízben oldódó molekulák kiáramlását a  felszínre, ezért azok a hő hatására nem alakulnak  át rákkeltő anyagokká. Arról nem is beszélve, hogy a  pácolás eredményeként a hús is ízletesebb lesz.  Kertészetben a növények ápolásához is jól jöhet egy kis  sör. Csodákat művel, hatására a fű is gyorsabban nő. 

A  sört a fodrászatban is előszeretettel használják a haj  formázására és ápolására. B6 és B2 vitamintartalmának  köszönhetően erősebbé és fényesebbé teszi a hajat. A  különféle hajhabok és zselék helyett is használhatják,  mivel a világos sör kitűnő hajformáló. Hajmosás után a  fejbőrt és a hajszálakat is jól be kell dörzsölni, majd  15 perc után bő vízzel leöblíteni.

 Ui.: Arról nem  szól a fáma, hogyha mindhárom alkoholformát  alkalmazzuk akkor a hatások erősítik vagy rontják  egymást. Ezt mindenkinek saját magának kell kipróbálni  !

A túlvilágról ez láthatatlan, hát olvasd el még  itt !

Volt egy nagyon érdekes  beszélgetés február 22-én , Dr. Csáky István professzorral  (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki  Enikő a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve  már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt  sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is évente  3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben. 

Mivel  a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak,  elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban.  Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a szója! Arányos  mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi  hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot)  tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta. Ez férfiakra  nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!

Ezek után,  amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30  egérrel (30 minta és 30 kontrollállat). A 30 kísérleti  egér - melyeket SZÓJÁVAL etettek

- MINDEGYIKE  elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport,  amely normál kaját kapott, semmilyen problémát nem  mutatott.

A professzor összerakta az információkat,  és javasolja, vizsgálják a sportolókat étrendjük  vonatkozásában is. A végén, csak mint  érdekességet megemlítette, hogy az allergiás  megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete  szignifikánsan egybeesik a SZÓJA fogyasztásának  általánossá válásával. 

Múltkor  körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint  mesterséges élelmiszerről  (kőolajszármazék). Itt ez a szója, mely az élelmiszeripar  találmánya. Miből lehet olcsón, nagy tömegben  élelmiszert előállítani? Hát kőolajból, gombamód  szaporodó szójababból.... Főleg, ha még gén kezelik is, az  már abszolút katasztrófa.

A Greenpeace-esek egy  áruházban egy csomó konzervet
ragasztottaktele figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt  szóját tartalmaz. Persze kiverték őket onnan és az  érintett gyártó mindent tagad. Nahát! Miért  nem csodálkozom én ezen.

Szóval ne egyetek  szóját, használjatok margarin helyett vajat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése